قاچاقچی سوخت در زنجان جریمه شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۲۷۰۸

قاچاقچی سوخت در زنجان جریمه شد

مدیرکل تعزیرات زنجان گفت: قاچاقچی سوخت به ۸ میلیارد ریال جریمه محکوم شد.
قاچاقچی سوخت در زنجان جریمه شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا مظفری اظهار کرد: پرونده قاچاق ۱۹ هزار لیتر گازوئیل به ارزش سه میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی اظهار کرد: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۶ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.

مظفری افزود: شعبه همچنین برای بهای مال از بین رفته سه میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی یادآور شد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی این تخلف را از انبار یک کارخانه تولید آسفالت کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح نظارت بر بازار به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز همه ظرفیت‌های اداره‌کل را برای برخورد قانونی با عوامل اخلال در نظم بازار و اشد مجازات تعزیری را برای بر هم ‌زنندگان نظم بازار در نظر می گیریم.

این مسئول یادآور شد: مردم استان می توانند در صورت داشتن هرگونه شکایت صنفی با ثبت شکایت از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از طریق سامانه ۱۲۴ بازرسی صنعت مراتب را گزارش کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار